Online bokning för fönsterputsning i Piteå

Steg 1

Räkna ut ditt pris

Steg 2

Fyll i adressuppgifter

Steg 3

Fyll i kontaktuppgifter och boka

[gravityform id=”74″ title=”true” description=”true”]

Vi återkommer till dig med en bekräftelse via E-post och SMS inom 24 timmar.

24-timmar-svar-128px

Fönsterputsning i Piteå

fönsterputsning-Piteå

Vi utför professionell fönsterputsning åt företag och privatpersoner i Piteå. Hos oss kan du få fönsterputsabonnemang upplagt efter dina behov, men det går också bra att boka putsning för enstaka tillfällen. Inget jobb är för stort för oss på E-städ i Piteå och tar an oss allt från fönsterputsning av kontor, till lägenheter och villor.

Privatpersoner betalar idag bara 50% av arbetskostnaden, om ni vill göra skatteavdrag för hushållsarbete enligt fakturamodellen. Läs mera om detta genom att klicka på fliken ”Rutavdrag”.

Vi arbetar professionellt och ordet ”bästa service” är för oss en ledstjärna. Vi tar alltid av oss skorna när vi arbetar inomhus och torkar alltid upp eventuellt spill efter oss. Vi innehar ansvarsförsäkring och olycksfallsförsäkring.

Abonnemangsputs

Våra fönsterputsabonnemang är flexibelt och enkelt. Det gäller tills vidare och vi kommer då och putsar era fönster varje, varannan eller var tredje månad, allt i enlighet med era behov och önskemål. Det går att börja i vilken månad man vill och ha vilken frekvens man vill också. Men det mest förmånliga priset får man om man har abonnemang minst var 3:e månad

Share Button